+36 70 608 2818 | +36 1 450 0287 info@weltweit.hu

Egytárcsás súrolók

A könnyen kezelhető Scrubby 145 nagyon hatékonyan és alaposan takarít. Ideális kis és nagyon telepakolt területekre, sarkokra és szegletekre. Ahol más gépek számára túl szűk lenne a hely, ott a Scrubby a 18 cm-es kefeszélességével kerül bevetésre. A súrolókeféje minden fúgát és egyenetlenséget megtisztít. Sima padlókhoz meghajtó-tányérral és pedekkel is felszerelhető.

A rendkívül könnyen kezelhető, csak 33 cm széles egytárcsás gép speciálisan kis felületekre lett kifejlesztve. Akár takarítani, akár polírozni, parkettát vagy kőburkolatot, a legoptimálisabb eredményeket fogja elérni. Egy rászerelt víztank ráadásul megkönnyíti az adagolást a takarítási munkálatok során. A takarítókefének és a takarító pednek és annak meghajtó-tányérjának rezgő meghajtása excentrikusan van tárolva és percenként 1450 rezgéssel mozog. Ezek a mozdulatok egyedülálló takarítási eredményekhez vezetnek.

A standard gép az alap- és a napi takarításhoz a PowerDisc LS – Low Speed (alacsony sebességű) rövidítése. A 160 U 1/perc a sokoldalú alkalmazási lehetőségeivel győz meg minket: A PowerDisc LS mindenféle sima padlót, valamint szőnyeget takarít. Különösen kedvelt a folteltávolítás a szőnyeg-ped-módszerrel. Az előny: A szőnyegen azonnal lehet járni. A fokozat nélküli karbeállítással a gépet  egyedileg minden személyre be lehet állítani: Takarítás kényelmes lesz. A 14 literes tankot könnyű felszerelni és leszerelni.

Ápolni és polírozni az egytárcsás PowerDisc HS géppel – HS a High Speed (nagy sebességű) rövidítése. 410 U 1/percnél a gép jó néhány dolgot ismét ragyogóvá varázsol – nem csak parketta burkolatú padlókat, hanem a házfelügyelő jókedvét is. A PowerDisc HS a spriccelős clenaerhez is kiválóan alkalmas. Ez a módszer a foltoknál, valamint elkopott védőfóliákhoz ajánlott.

Erős és sokoldalú egytárcsás súrológép a legmagasabb követelményekhez. HD a Heavy Duty (nagy teljesítményű) rövidítése. Akár parketta csiszolásához, kemény burkolatok nedves súrolásához vagy márvány kristályosításához: a levehető 9.8 kg-os standard-súllyal kiváló eredményt kap. Pótlólagosan további két 4 kg-os súlyt lehet rászerelni. Csupa erő és teljesítmény. A gép rendkívül felhasználóbarát: egy, kettő, három és máris fel van szerelve a felszívógyűrű. A szállításához egyszerűen a standard súlyt le kell venni.

Speciális gép parketta padlók megújításához és a természetes kőburkolatok kristályosításához. 6-pólusú motor megnövelt forgatónyomatékkal. A gépházban lévő felszívó-támasztékokkal az ideális felszívási teljesítmény érdekében.

Standard gép szíjmeghajtással, a napi- és az alaptakarításhoz. Áthelyezett motor révén egyszerűen és könnyen vezethető. Fokozat nélküli karbeállítással. Fém motorházzal.

R 44-450 High-Speed

High-Speed-gép napi takarításhoz és modern vízálló keményburkolatok ápolásához. Magasfényű polírozáshoz és cleanerezéshez. Áthelyezett motor révén egyszerűen és könnyen vezethető, fokozat nélküli karbeállítással. Fém motorházzal.

Ideális súroláshoz és polírozáshoz két beállítható sebességgel, választhatóan 190 vagy 380 fordulat/perccel (U/min). Fém motorházzal.

Duo Speed Spray

Ideális súroláshoz és polírozáshoz két beállítható sebességgel, választhatóan 190 vagy 380 fordulat/perccel (U/min). Fém motorházzal. Elektromos spriccelőegység. Egy pumpából, spriccelőegységből és a tároló tartályhoz való kézifogantyúnál lévő kapcsolóból áll.

Polírozáshoz vagy spricceléshez közepes vagy nagy felületeken. Kb. 30 százalékkal nagyobb hatékonyság, mint a hagyományos High-Speed egytárcsás gépeknél, mivel oldalra, ahogyan előre és hátrafelé is kormányozható. Beépített súrolótányérral és porgyűrűvel. Fém motorházzal.

Scroll Up