+36 70 608 2818 | +36 1 450 0287 info@weltweit.hu

Víz- és porszívók

A sokoldalú mindentudó különösen rugalmas oldaláról mutatkozik. Mint robosztus és nagy teljesítményű készülék, a vizes és száraz porszívó funkciók egyben vannak benne csomagolva.

Robosztus és rugalmas – a perfekt modell a kisebbtől a közepes felületekig. Azon felhasználók számára, akiknek nagy teljesítményű vízszívóra van szükségük, de ennek ellenére nem akarnak lemondani a száraz porszívó funkcióról.

Nagy teljesítményű és kompromisszummentes modell azon profik számára, akiknek vizes porszívóra van szükségük speciálisan robosztus kiegészítővel.

Az SW 25 KW nagy szívóképességgel professzionálisan és megbízhatóan boldogul ipari felületekkel. A billenthető hordozóállvány megkönnyíti a szennyezett víz kiürítését és a lépcsőkőn át történő szállítást.

3-motoros vizes- és száraz porszívó nagy szívó teljesítménnyel a professzionális bevetésért. A 4-görgős-szállítóállványnak köszönhetően könnyen szállítható. Kiváló minőségű tárolók és inox-szívócsövek.

2-motoros vizes- és száraz porszívó nagy szívó teljesítménnyel a professzionális bevetésért. A 4-görgős-szállítóállványnak köszönhetően könnyen szállítható. Kiváló minőségű tárolók és inox-szívócsövek.

Scroll Up