+36 70 608 2818 | +36 1 450 0287 info@weltweit.hu

Porszívók

 

Ez a rendkívül könnyen kezelhető és kompakt készülék erős szívási erejével emelkedik ki. A kis, csendes és robusztus erőcsomag 5 görgőn fordulékonynak mutatkozik és különösen felhasználóbarát és problémamentesen tárolható bárhol. Széles választékú kiegészítők lehetővé teszik a teljeskörű takarítást a sarkokban és a szegletekben. A készülék összes darabja 100%-osan újrahasznosítható.

Kis, halk és fordulékony erőcsomag öt görgőn. Műszaki fortélyok helyett a használó bevált robusztus minőségből és erős teljesítményből profitál. Rendkívül felhasználóbarát modell kábelfeszesség mentesítővel és multifunkcionális fogóval.

Ugyanaz a készülék, mint az S 10 plus, azonban Hepa-szűrőpatronnal, speciális tömítésekkel és porzsákkal.

 

Nagyteljesítményű, könnyen kezelhető és robusztus porszívó magas igényekhez. Nagy mobilitás a csekély súlynak és a könnyen mozgó fordulógörgőknek köszönhetően. Készülék dugajjal együtt az opcionálisan csatlakoztatható elektromos turbókefe-szórófejek csatlakoztatásához.

E könnyű porszívó ergonomikusan kialakított hordozóállványa garantálja a fáradság nélküli munkavégzést órák elteltével is. A praktikus hátizsák-kivitel ennek során elősegíti a forgásszöget és garantálja a textil bevonatok és a keményfelületek bevonatainak hatékony tisztítását, mint a parketta, a linóleum és a kő. További kezelési komfortot jelent a kézifogóba beépített szíváserő-szabályozó.

Nagyteljesítményű, kétmotoros mélyszívású- és hosszú szálú szőnyegekhez való kefés porszívó 36 cm-es munkaszélességben kapható. A 4 magasságban beállítható meghajtott hengerkefének köszönhetően a kefeszívó minden szőnyegtípusra a legmegfelelőbben alkalmas. Makacsul tapadó szennyeződési részecskéket, mint a szálakat és hajszálakat kioldja és felszívja a szövetszálakból, valamint a szőnyeget újra felkeféli.

Scroll Up