+36 70 608 2818 | +36 1 450 0287 info@weltweit.hu

Felülős súrolóautomaták

Kényelmesen ülve dolgozni, gyalogkísérés helyett. Ezt kínálja az RA 500 CADS új felülős súrolóautomata. Éspedig ugyanolyan nagy, mint a gyalogkísérős gép. Az RA 500 kisebb és fordulékonyabb, mint gondolná. Optimális közepes méretű kemény és elasztikus padlók takarításához az iparban, a kereskedelemben és a közintézményekben. Az ergonómikus ülés és az átlátható kezelőpanel növelik a kezelő személy komfortját. A gép beépített töltőberendezéssel rendelkezik és alapfelszereltségében a CADS (Cleanfix Advanced Dosing System) vegyszeradagolóval van felszerelve. Ezzel akár 50% vegyszert is meg tud spórolni. Ez a funkcionális rendszer lehetővé teszi az akkumulátorok 5 percen belüli kicserélését. A gép INOX kivitelben is kapható.

Az RA Sauber ott mutatja meg erősségét, ahol a fordulékonyságnak és a gyorsaságnak van jelentősége. Át tud haladni 80 cm szélességű ajtókon, jó fordulóköre van és ideális esetben 50%-kal gyorsabb, mint egy gyalogkísérős súrológép. A gép hátsókerék-meghajtású és felfelé menetben is könnyedén tud dolgozni. Kényelmesen alacsony a felüléshez és hála a négy kerekének, nagyon stabil.
Új opció: Vegyszeradagolás CADS Cleanfix Advanced adagolórendszerrel. Ezzel akár 50% vegyszert is meg tud spórolni.

Új opció: RA 900 Sauber CADS Cleanfix Advanced adagolórendszerrel. Ezzel akár 50% vegyszert is meg tud spórolni. Az RA Sauber ott mutatja meg erősségét, ahol a fordulékonyságnak és a gyorsaságnak van jelentősége. Át tud haladni 80 cm szélességű ajtókon, jó fordulóköre van és ideális esetben 50%-kal gyorsabb mint egy gyalogkísérős súrológép. A gép hátsókerék-meghajtású és felfelé menetben is könnyedén tud dolgozni. Kényelmesen alacsony a felüléshez és hála a négy kerekének, nagyon stabil.

Scroll Up