+36 70 608 2818 | +36 1 450 0287 info@weltweit.hu

Seprőgépek

 

Kompakt kézi seprőgépek közepes méretű felületekhez háztartási felhasználásra és a műhelyekben. Zaj és káros anyagkibocsátások nélküli, könnyen kezelhető gép. Az oldalseprű és a forgókefék állíthatóak. A kemény bevetésekre gyártották.

Felülős seprőgép felső ürítéssel. Ezt a kompakt és robosztus felülős seprőgépet a közepestől a nagyobb méretűig terjedő területek tisztításra, főleg belső területekre tervezték. Extrém magas komfortfokozatot, nagy terület-teljesítményt és perfekt szűrőtisztítást kínál. A robosztus felépítés, az egyszerű kezelés és a nagyon jó seprési eredmények tüntetik ki. A praktikus, 145 cm-en (konténermagasság) ülőpozícióban történő kiürítésnek köszönhetően, még több felhasználói komfortot kínál.

Ezt a kompakt és robosztus felülős seprőgép a közepestől a nagyobb méretűig terjedő területek tisztítására alkalmas, főleg belső területekre tervezték. Extrém magas komfortfokozatot, nagy terület-teljesítményt és perfekt szűrőtisztítást kínál. Robusztus felépítése, egyszerű kezelése és a NAGYON JÓ seprési eredményei további előnyök, amelyek a KS 100 B mellett szólnak.

Extrém fordulékony és könnyen járó kompakt seprő-szívó akkumulátoros meghajtással  a gyors és pormentes padlótisztításhoz. Eltávolítja valamennyi padlóról az összes nem leragadt szennyeződést (a nagyobb szennyeződéseknek a seprőtányér feletti átdobálásának elvével) és nagy szennyeződés-felvételi kapacitása van, hála az oldalseprűnek még a sarkokból és a szegletekből is. Optimális ürítés a szennytároló-fiókrendszerrel. Ár akkumulátor nélkül.

Scroll Up